Er du i dit arbejde i kontakt med et menneske i misbrug? Vi vil gerne hjælpe. Det kræver ingen henvisning at få hjælp her, men den borger du ønsker hjælp til, skal selv være indstillet på at få kontakt til os. Vi deltager gerne i en samtale, hvor vi snakker om, hvordan vi bedst kan hjælpe.

Vi har alkohol- og stofkonsulenter som i samarbejde med borgeren tilrettelægger et behandlingsforløb her hos os. Behandlingen vil bestå af samtaler og længere inde i forløbet gruppebehandling.

Vi har også ungekonsulenter, som er gode til at skabe en relation til de unge. Konsulenterne tager gerne ud på uddannelsessteder eller andre steder hvor de unge holder til. Den unge skal selv ønske at få kontakt til os, hvis de ønsker det, deltager vi gerne i en samtale om, hvordan vi kan hjælpe.

Vores opgave er, at afklare omfanget af et evt. misbrug. Vi snakker med den enkelte om hvorvidt de ønsker en ændring. Behandlingen hos os bygger på frivillighed.

 

Du er velkommen til at kontakte Rusmiddelcentret på tlf.: 9915 7373 hverdage mellem 09.00 - 14.30 eller på e-mail: rusmiddelcenter@skivekommune.dk 

Publiceret 02-02-2016